ראשי       מבזקים       צ'אט       שירותים       זאפ השוואת מחירים       צור קשר     שבת שלום...............................  

"סופגניות מרוקאיות- שפינז'"
אשכול בארכיון - לקריאה בלבד
האשכול הקודם | האשכול הבא
קבוצות דיון גורמה סופגניות מרוקאיות- שפינז'
גרסה להדפסה   שלח לחבר  
Gwenhwyfarצל"ש בפורום גורמה
חבר מתאריך 31.5.03
3930 הודעות
12.08.03, 15:30
לחץ לשליחת EMail למשתמש לחץ לשליחת הודעה פרטית למשתמש לחץ להצגת פרופיל המשתמשלחץ להוספת משתמש זה לרשימת החברים שלך לחץ לשליחת הודעה באמצעות AOL IM  
   סופגניות מרוקאיות- שפינז' 
 
השפינז' הוא הממתק של המרוקאים..
הוא כמו הדונטס של האמריקאים, רק הרבה יותר קליל ופריך.

מצרכים:
קילו קמח.
60 גרם שמרים.
4 כוסות מים.
חצי כפית מלח.
אבקת סוכר או דבש או סירופ כלשהו לציפוי.

אופן ההכנה : מערבבים את הקמח, השמרים, המים והמלח ביחד ולשים עד לתערובת רכה ואחידה. מכסים ומכניסים למקרר לתפיחה של שעתיים.
לאחר כשעתיים מוציאים מהמקרר ומחממים בסיר שמן עמוק לטיגון. כשהשמן כבר חם לוקחים כדור מתוך קערת הבצק מגלגלים אותו, מכניסים אצבע ועושים חור ויוצרים טבעת לא עבה מדי ולא דקה מדי- מכניסים לשמן עד שהשפינז' מעט מזהיבים ומספיגים בנייר סופג. מפזרים מעט אבקת סוכר בעזרת מסננת קטנה או דבש חם- ומתלקקים.

הנה שתי תמונות של השפינז'.
לפניי :
אחריי :
(התמונות לקוחות מתוך : http://www.couscous.co.il/maafimpic.htm

בברכה :


פורום "מה שבלב" פורום "אופנה, יופי ואסתטיקה" .

http://space.ort.org.il/sci/scripts/article.asp?item=428693932&pc=393839806


לראש ההודעה | מחק תגובה | דווח למנהל הפורום | הפוך כיוון תצוגה דווח למנהל הפורום | הפוך כיוון תצוגה דווח למנהל הפורום | הפוך כיוון תצוגה

נושא מחבר תאריך הודעה מספר
סופגניות מרוקאיות- שפינז' Gwenhwyfarצל"ש בפורום גורמה 12.08.03 הצג הכל
  זוגתי עשתה שירות לאומי בעפולה- לידור 12.08.03 1
     דווקא תתפלא- Gwenhwyfarצל"ש בפורום גורמה 12.08.03 2
  שיוווווווווווו גם אמא שלי הכינה היום hagar_krispin 13.08.03 3
  האם כדאי להוסיף סירופ מייפל?(ל"ת) אבי האומה 13.08.03 4
     וואלה לא ניסיתי... Gwenhwyfarצל"ש בפורום גורמה 13.08.03 5
         הספינג' GM 15.08.03 7
             אמממ אבקת סוכר פחות או יותר Death Angel 15.08.03 8
  רחלי ווואלה עשיתי לי את היום ספרדי 14.08.03 6
  זה מתכון קשה? ZiZi 16.08.03 9
     ממש לא תתקשה... Gwenhwyfarצל"ש בפורום גורמה 16.08.03 10
  אא.... עתיררררר שמןןןןןןן וקלוריוווווות....!! Deep Purple 16.08.03 11
     יאללה GM 17.08.03 12

לובי | לפורום | האשכול הקודם | האשכול הבא
לידור
חבר מתאריך 26.10.01
7726 הודעות
12.08.03, 17:52
לחץ לשליחת הודעה פרטית למשתמש לחץ להוספת משתמש זה לרשימת החברים שלך 
   1. זוגתי עשתה שירות לאומי בעפולה- 
בתגובה להודעה מספר 0
 
התפעלה קשות מהסופגניות הללו פשוטות ההכנה אבל עתירות הקלוריות.....


"הבן שלי צלצל אלי", סיפר, "ואמר לי 'אבא - צריך פה מטוסים,אבל מטוסים לא באו. אתה יודע למה? כי אריאל שרון, בן אליעזר והרמטכ"ל החליטו לשלוח חיילים למות במקום לשלוח מטוסים. כך הם ייראו יותר טוב בסי.אן.אן'. "נכון, יכול להיות שהם הצילו שלושה ערבים מסריחים - אבל שלחו אותך למוות". ( מתוך דברי אביו של אייל צימרמן הי"ד שנהרג בג'נין. )


לראש ההודעה | מחק תגובה | דווח למנהל הפורום | הפוך כיוון תצוגה
Gwenhwyfarצל"ש בפורום גורמה
חבר מתאריך 31.5.03
3930 הודעות
12.08.03, 19:30
לחץ לשליחת EMail למשתמש לחץ לשליחת הודעה פרטית למשתמש לחץ להצגת פרופיל המשתמשלחץ להוספת משתמש זה לרשימת החברים שלך לחץ לשליחת הודעה באמצעות AOL IM  
   2. דווקא תתפלא- 
בתגובה להודעה מספר 1
 
סופגניות מכל סוג (במיוחד דונטס)- הרבה יותר משמינות.
הסופגניות נכנסות לשמן עמוק ולכן לא סופגות הרבה שמן והן ממש פריכות וקלילות כאלה... כשאמא שלי מכינה (ולעיתים רחוקות גמני מכינה), אפשר לזלול ובלי לשים לב לסיים 4-5. היתרון בכמויות שציינתי הוא- שאפשר להכין מהכמות משהו כמו 40 סופגניות !!!!
לפניי כשנתיים וחצי- כשהייתי בכיתה י' הכנתי לכל הכיתה שלי בחנוכה ויצא למעלה מ-40 שפינז'ים מתוקים ופריכים

בברכה :


פורום "מה שבלב" פורום "אופנה, יופי ואסתטיקה" .

http://space.ort.org.il/sci/scripts/article.asp?item=428693932&pc=393839806


לראש ההודעה | מחק תגובה | דווח למנהל הפורום | הפוך כיוון תצוגה
hagar_krispin
חבר מתאריך 19.3.03
6904 הודעות
13.08.03, 01:18
לחץ לשליחת EMail למשתמש לחץ לשליחת הודעה פרטית למשתמש לחץ להצגת פרופיל המשתמשלחץ להוספת משתמש זה לרשימת החברים שלך לחץ להוספת המשתמש לרשימת הICQ שלך  
   3. שיוווווווווווו גם אמא שלי הכינה היום 
בתגובה להודעה מספר 0
 
תמונות לא אכותיות כמובן....


קוקי אמר לי להעיף את מה שכתבתי מתחת לחתימה אז העפתי...
אקסית פורום מה שבלב פורום 20 פלוס פורום איור ותלת מימד




לראש ההודעה | מחק תגובה | דווח למנהל הפורום | הפוך כיוון תצוגה
אבי האומה
חבר חדש
2171 הודעות
13.08.03, 11:04
לחץ לשליחת EMail למשתמש לחץ לשליחת הודעה פרטית למשתמש לחץ להצגת פרופיל המשתמשלחץ להוספת משתמש זה לרשימת החברים שלך 
   4. האם כדאי להוסיף סירופ מייפל?(ל"ת) 
בתגובה להודעה מספר 0
 


לראש ההודעה | מחק תגובה | דווח למנהל הפורום | הפוך כיוון תצוגה
Gwenhwyfarצל"ש בפורום גורמה
חבר מתאריך 31.5.03
3930 הודעות
13.08.03, 12:39
לחץ לשליחת EMail למשתמש לחץ לשליחת הודעה פרטית למשתמש לחץ להצגת פרופיל המשתמשלחץ להוספת משתמש זה לרשימת החברים שלך לחץ לשליחת הודעה באמצעות AOL IM  
   5. וואלה לא ניסיתי... 
בתגובה להודעה מספר 4
 
ניסיתי רק דבש חם ופעם גם מרחתי ריבה בפנים וזה יצא טוב אבל הסטנדרטי זה עם אבקת סוכר

בברכה :


פורום "מה שבלב" פורום "אופנה, יופי ואסתטיקה" .

http://space.ort.org.il/sci/scripts/article.asp?item=428693932&pc=393839806


לראש ההודעה | מחק תגובה | דווח למנהל הפורום | הפוך כיוון תצוגה
GM
חבר מתאריך 24.4.03
2879 הודעות
15.08.03, 12:49
לחץ לשליחת EMail למשתמש לחץ לשליחת הודעה פרטית למשתמש לחץ להצגת פרופיל המשתמשלחץ להוספת משתמש זה לרשימת החברים שלך לחץ להוספת המשתמש לרשימת הICQ שלך  
   7. הספינג' 
בתגובה להודעה מספר 5
 
הולך רק עם אבקת סוכר!! אין על זה אבקת סוכר RULZZZZ


"...וקראת שמו ישמעאל כי שמע ה' אל עניך: והוא יהיה פרא אדם ידו בכל ויד כל בו"


לראש ההודעה | מחק תגובה | דווח למנהל הפורום | הפוך כיוון תצוגה
Death Angel
חבר מתאריך 12.4.02
2175 הודעות
15.08.03, 16:18
לחץ לשליחת EMail למשתמש לחץ לשליחת הודעה פרטית למשתמש לחץ להוספת משתמש זה לרשימת החברים שלך 
   8. אמממ אבקת סוכר פחות או יותר 
בתגובה להודעה מספר 7
 
סוכר רגיל כן! ויש כאלה שאוהבים את זה עם מלח....(לך תדע :/)...


לראש ההודעה | מחק תגובה | דווח למנהל הפורום | הפוך כיוון תצוגה
ספרדי
חבר מתאריך 24.8.02
4619 הודעות
14.08.03, 22:47
לחץ לשליחת EMail למשתמש לחץ לשליחת הודעה פרטית למשתמש לחץ להוספת משתמש זה לרשימת החברים שלך לחץ לשליחת הודעה באמצעות AOL IM לחץ להוספת המשתמש לרשימת הICQ שלך  
   6. רחלי ווואלה עשיתי לי את היום 
בתגובה להודעה מספר 0
 
כמה זמן חפשתי מתכון וזה נפל לי משמים תודה לך רבה





לראש ההודעה | מחק תגובה | דווח למנהל הפורום | הפוך כיוון תצוגה
ZiZi
חבר מתאריך 3.11.01
8705 הודעות
16.08.03, 01:02
לחץ לשליחת EMail למשתמש לחץ לשליחת הודעה פרטית למשתמש לחץ להצגת פרופיל המשתמשלחץ להוספת משתמש זה לרשימת החברים שלך 
   9. זה מתכון קשה? 
בתגובה להודעה מספר 0
 
קל? אני אתקשה בהכנה שלו?


לראש ההודעה | מחק תגובה | דווח למנהל הפורום | הפוך כיוון תצוגה
Gwenhwyfarצל"ש בפורום גורמה
חבר מתאריך 31.5.03
3930 הודעות
16.08.03, 14:34
לחץ לשליחת EMail למשתמש לחץ לשליחת הודעה פרטית למשתמש לחץ להצגת פרופיל המשתמשלחץ להוספת משתמש זה לרשימת החברים שלך לחץ לשליחת הודעה באמצעות AOL IM  
   10. ממש לא תתקשה... 
בתגובה להודעה מספר 9
 
רק תפעל אחריי ההוראות
בהצלחה ותגיד לי אייך יצא !

בברכה :


פורום "מה שבלב" פורום "אופנה, יופי ואסתטיקה" .

http://space.ort.org.il/sci/scripts/article.asp?item=428693932&pc=393839806


לראש ההודעה | מחק תגובה | דווח למנהל הפורום | הפוך כיוון תצוגה
Deep Purple
חבר מתאריך 22.7.03
912 הודעות
16.08.03, 15:44
לחץ לשליחת הודעה פרטית למשתמש לחץ להצגת פרופיל המשתמשלחץ להוספת משתמש זה לרשימת החברים שלך לחץ להוספת המשתמש לרשימת הICQ שלך  
   11. אא.... עתיררררר שמןןןןןןן וקלוריוווווות....!! 
בתגובה להודעה מספר 0
 
אין מצב שאני מתקרבת לדבר כזההה........
אם כי זה נראה לא רע....
Love U all

אל תאהב את מי שאתה משיג, תשיג את מי שאתה אוהב
אתה יודע שמצאת מישהו באמת מיוחד כשאתה יכול לשתוק איתו ולא להרגיש לבד(מתוך השורה הרצה)


לראש ההודעה | מחק תגובה | דווח למנהל הפורום | הפוך כיוון תצוגה
GM
חבר מתאריך 24.4.03
2879 הודעות
17.08.03, 12:20
לחץ לשליחת EMail למשתמש לחץ לשליחת הודעה פרטית למשתמש לחץ להצגת פרופיל המשתמשלחץ להוספת משתמש זה לרשימת החברים שלך לחץ להוספת המשתמש לרשימת הICQ שלך  
   12. יאללה 
בתגובה להודעה מספר 11
 
חיים רק פעם אחת! מה את מתחשבנת על כל קלוריה???


"...וקראת שמו ישמעאל כי שמע ה' אל עניך: והוא יהיה פרא אדם ידו בכל ויד כל בו"


לראש ההודעה | מחק תגובה | דווח למנהל הפורום | הפוך כיוון תצוגה

מחק | העבר לפורום אחר | מחק תגובות לובי | לפורום | האשכול הקודם | האשכול הבא


© כל הזכויות שמורות לFresh.co.il
Powered by DCForum .